Zorgeloos vergaderen

Jouw vergaderruimte vind je in het Ondernemingshuis! Voor iedere ondernemer is hier een geschikte plek of je met een groot of klein gezelschap wilt overleggen of een training wilt organiseren. Daarnaast hebben we ook ruimtes geschikt voor brainstormsessies en het opnemen van Podcasts.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Momenteel zijn de faciliteiten in beperkte mate beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

100+ bedrijven hebben gebruik gemaakt van het Ondernemingshuis

800+ zakelijke contacten zijn gelegd in het Ondernemingshuis

Vergaderruimtes

Vorige slide
Volgende slide

Willemszaal

Een ruime vergaderzaal

In deze ruim opgezette vergaderzaal kun je overleggen met 16 personen. De Yealink Video Conferencing geschikt voor Microsoft biedt de mogelijkheid om collega’s online bij de vergadering te betrekken, het Smart Glass biedt Privacy naar behoefte. Deze ruimte omgeven door groen zorgt voor een inspirerende omgeving om de volgende stappen te bespreken!

Vorige slide
Volgende slide

Koningszaal

Voor het grotere werk

Met een grote groep mensen een lezing, presentatie of discussie organiseren?. Deze zaal leent zich uitstekend voor grotere presentaties. Er hangt een presentatiescherm met beamer voor je klaar. Op dit moment biedt deze ruimte plaats aan 80 personen.

Vorige slide
Volgende slide

Besterdzaal

Comfortabel werken

Met een klein kantoor grote stappen maken, daar is deze ruimte voor. Met drie personen kun je hier comfortabel werken. Met de beschikbare faciliteiten is ook een overleg geen enkel probleem.

Vorige slide
Volgende slide

NUL13

voor creatieve sessies

Deze ruimte is geschikt voor creatieve (brainstorm) sessies. De faciliteiten van deze ruimte zijn onder andere een verrijdbare touchscreen LED TV 75 inch en een whitebord 5220 x 2500 mm.

Vorige slide
Volgende slide

Piuszaal

Deze zaal is beschikbaar voor zowel interne als externe verhuur.

Voor iedere zaal bestaat de mogelijkheid om vanaf 96,50 een luxe audio set incl. microfoon(s) te huren. Prijs is €150,- per dagdeel.

Vorige slide
Volgende slide

Studio Van Spaendonck

Creëer in onze studio

We bieden niet alleen vergader- of werkruimtes, ook voor de opname van een podcast of livestream kun je bij ons terecht. Maak gebruik van de faciliteiten die we bieden in de uitgebreide pakketten die bij deze ruimte horen, en kies zelf je opstelling. Wil je een gesprek opnemen, of toch liever een katheder gebruiken? Het is aan jou!

Waar vind je het Ondernemingshuis

Op 15 minuten afstand van station Tilburg bevindt zich Het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Binnen vijf minuten ben je vanaf de A59, N261 of de N630 op bestemming. Voor versnaperingen hoef je het pand niet uit: Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt een legio aan culinaire mogelijkheden.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg

Je nieuwe kantoor of vergaderruimte vind
je in het Ondernemingshuis

Prettige locatie

Werk op een prettige locatie in Tilburg met jouw collega’s

Presentaties

Huur een vergaderruimte voor al jouw presentaties en sessies

Lekkere lunch

Reserveer een lekkere lunch of uitgebreid borrelassortiment

Gelijkgestemden

Drink goede koffie en ontmoet gelijkgestemden