Zorgeloos kantoor houden

Jouw werkplek in Tilburg vind je in het Ondernemingshuis! Voor iedere ondernemer is hier een geschikte plek, of je nu kantoor wil houden of een training organiseert. De huur van een vergaderruimte is altijd in combinatie met een vergaderarrangement, hierin is volop keuze.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Momenteel zijn de faciliteiten in beperkte mate beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

50+ bedrijven hebben gebruik gemaakt van het Ondernemingshuis

800+ zakelijke contacten zijn gelegd in het Ondernemingshuis

Bekijk alle ruimtes

Vergaderruimtes

Previous
Next

Willemszaal

Een ruime vergaderzaal

In deze ruim opgezette vergaderzaal kun je overleggen met 8 personen. De Yealink Video Conferencing geschikt voor Microsoft biedt de mogelijkheid om collega’s online bij de vergadering te betrekken, het Smart Glass biedt Privacy naar behoefte. Deze ruimte omgeven door groen zorgt voor een inspirerende omgeving om de volgende stappen te bespreken!

Previous
Next

Koningszaal

Voor het grotere werk

Met een grote groep mensen een lezing, presentatie of discussie organiseren?. Deze zaal leent zich uitstekend voor grotere presentaties. Er hangt een presentatiescherm met beamer voor je klaar. Op dit moment biedt deze ruimte plaats aan 24 personen.

Previous
Next

Besterdzaal

Comfortabel werken

Met een klein kantoor grote stappen maken, daar is deze ruimte voor. Met drie personen kun je hier comfortabel werken. Met de beschikbare faciliteiten is ook een overleg geen enkel probleem.

Previous
Next

Pieter Vreede zaal

Voor het middelgrote werk

Deze ruimte heeft werkplekken voor 6 personen, een flipover en touchscreen. Presentaties en overleggen zijn binnen handbereik, zelfs een brainstormsessie is niet gek in deze inspirerende ruimte.

Previous
Next

Heuvelzaal

Eén-op-één samenwerken

Een knusse ruimte waarbinnen je met gemak met 3 personen kan werken. Deze ruimte heeft een flipover beschikbaar waarop je grootse ideeën kunt schetsen die de muren bol zullen laten staan van ambitie!

Previous
Next

Stadhuiszaal

Overleg in stijl

Kom samen in deze ruimte en overleg in een intieme setting. Presenteer je ideeën op een scherm of pak de pen op en gebruik de flipover. Met een groen uitzicht blaas je zo frisse ideeën de ruimte in: precies de plek die jouw onderneming nodig heeft om overleg te houden.

Previous
Next

Demoruimte

Een ruimte voor trainingen en demonstraties

Iets demonstreren? Een training geven? Brainstormen? Deze ruimte biedt een ideale startlocatie voor dit soort activiteiten. Uitgerust met de juiste faciliteiten om in totaal 6 mensen mee te nemen in jouw business.

Previous
Next

Louis Bouwmeesterzaal

Samen werken

Een stevige tafel die geen idee in de weg zal staan, maar jou en je mede-ondernemers goed zal ondersteunen. Kom samen en overleg over de plannen voor jullie onderneming, presenteer de huidige stand van zaken of werk je ideeën uit op de beschikbare flipover.

Werkplekken

Previous
Next

Pius ruimte

De werkplek voor jou

Met een klein bedrijf kantoor houden? Dat kan hier! Deze ruimte is geschikt om met 6 personen coronaproof te werken. De bureaus zijn verstelbaar in hoogte en ruim genoeg om er twee beeldschermen op kwijt te kunnen.

Previous
Next

Studio Van Spaendonck

Creëer in onze studio

We bieden niet alleen vergader- of werkruimtes, ook voor de opname van een podcast of livestream kun je bij ons terecht. Maak gebruik van de faciliteiten die we bieden in de uitgebreide pakketten die bij deze ruimte horen, en kies zelf je opstelling. Wil je een gesprek opnemen, of toch liever een katheder gebruiken? Het is aan jou!

Previous
Next

Kantoorruimte

Wilt u graag dagelijks werkzaam zijn in ons inspirerende Ondernemingshuis? Regelmatig hebben wij ook kantoorruimte beschikbaar voor de lange termijn. Wij bieden fijne, lichte werkplekken volledig gefaciliteerd en gemeubileerd. Vandaag verhuizen? Morgen aan het werk! Informeer naar onze beschikbaarheid via het contactformulier, wij leren u graag kennen!

Waar vind je het Ondernemingshuis

Op 15 minuten afstand van station Tilburg bevindt zich Het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Binnen vijf minuten ben je vanaf de N261 of de N630 op bestemming. Voor versnaperingen hoef je het pand niet uit: Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt een legio aan culinaire mogelijkheden.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg

Je nieuwe kantoor of vergaderruimte vind
je in het Ondernemingshuis

Prettige locatie

Werk op een prettige locatie in Tilburg met jouw collega’s

Presentaties

Huur een vergaderruimte voor al jouw presentaties en sessies

Lekkere lunch

Reserveer een lekkere lunch of uitgebreid borrelassortiment

Gelijkgestemden

Drink goede koffie en ontmoet gelijkgestemden