NUL13

voor creatieve sessies

De werkplek voor jou

Dé creatieve ruimte voor jou en je team. Deze ruimte is geschikt om met ongeveer 12 personen jullie creativiteit te uiten en met elkaar te delen. De ruimte is voorzien van een verrijdbaar groot scherm en een whitebord van 13 m2 groot.

Kenmerken

Werkplek

Ruimte en indeling

Faciliteiten

Faciliteiten

Laptop check

Overige informatie

NUL13

voor creatieve sessies

€ 250,- per dagdeel

Hier kies je voor

Het Ondernemingshuis is onderdeel van Van Spaendonck. Van Spaendonck faciliteert, al meer dan 100 jaar, nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Zij geloven dat succesvol ondernemen bijdraagt aan de kracht van onze samenleving. Dit doen ze door ondernemers te helpen succesvol te ondernemen onder het dak van het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Het Ondernemingshuis laat je op een inspirerende plek werken waar gelijkgestemde ondernemers aan de slag zijn. Het Ondernemingshuis zorgt voor de werkplek, zodat jouw onderneming kan groeien!

Een sfeerimpressie van het Ondernemingshuis

Waar vind je het Ondernemingshuis

Op 15 minuten afstand van station Tilburg bevindt zich Het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Binnen vijf minuten ben je vanaf de A59, N261 of de N630 op bestemming. Voor versnaperingen hoef je het pand niet uit: Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt een legio aan culinaire mogelijkheden.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg