Heuvelzaal

Eén-op-één samenwerken

Eén-op-één samenwerken

Een knusse ruimte waar je met 3 personen kunt werken. Deze ruimte heeft een flipover beschikbaar waarop je grootse ideeën kunt schetsen die de muren bol zullen laten staan van ambitie! Hierdoor kun je in deze ruimte perfect één-op-één samenwerken.

Kenmerken

Werkplek

Ruimte en indeling

Faciliteiten

Faciliteiten

Laptop check

Overige informatie

Heuvelzaal

Eén-op-één samenwerken

€ 100,— per dagdeel

Hier kies je voor

Het Ondernemingshuis is onderdeel van Van Spaendonck. Van Spaendonck faciliteert, al meer dan 100 jaar, nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Zij geloven dat succesvol ondernemen bijdraagt aan de kracht van onze samenleving. Dit doen ze door ondernemers te helpen succesvol te ondernemen onder het dak van het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Het Ondernemingshuis laat je op een inspirerende plek werken waar gelijkgestemde ondernemers aan de slag zijn. Het Ondernemingshuis zorgt voor de werkplek, zodat jouw onderneming kan groeien!

Een sfeerimpressie van het Ondernemingshuis

Waar vind je het Ondernemingshuis

Op 15 minuten afstand van station Tilburg bevindt zich Het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Binnen vijf minuten ben je vanaf de N261 of de N630 op bestemming. Voor versnaperingen hoef je het pand niet uit: Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt een legio aan culinaire mogelijkheden.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg