Het Van Spaendonck Ondernemingshuis

Van Spaendonck faciliteert, al meer dan 100 jaar, nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Wij versterken jou, als ondernemer, op weg naar meer succes! Dit doen wij fysiek in het Van Spaendonck Ondernemingshuis.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Momenteel zijn de faciliteiten in beperkte mate beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

100+ bedrijven hebben gebruik gemaakt van het Ondernemingshuis

800+ zakelijke contacten zijn gelegd in het Ondernemingshuis

Elke fase is jouw ondernemerschap

Van Spaendonck

Van Spaendonck faciliteert werkplekken in Het Ondernemingshuis, omdat wij geloven dat succesvol ondernemerschap bijdraagt aan de kracht van onze samenleving!

Het Van Spaendonck Ondernemingshuis

Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt werkplekken en vergaderruimtes in Tilburg. Er zijn kantoren en vergaderruimtes te huur. Het Van Spaendonck Ondernemingshuis zorgt dat je als ondernemer op een inspirerende plek werkt, waar je gelijkgestemden ontmoet en je onderneming kan laten groeien. Als je trek krijgt, kun je terecht bij SEATS voor een maaltijd bereid met verse producten. Vanaf 22 januari 2024 verzorgt The Taste Of Work de lunch in het Van Spaendonck Ondernemingshuis. The Taste Of Work is een sociale bedrijfscateraar die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om te ‘proeven’ van het werkende leven. Het Van Spaendonck Ondernemingshuis zorgt voor de werkplek, zodat jij kan focussen op je onderneming!

Het Ondernemingshuis Tilburg
Seats foto 1
Seats foto 2
SEATS restaurant
Tomatensalade SEATS
Bietensalade SEATS

Ons eigen restaurant: SEATS

De culinaire ontmoetingsplek waar iedereen terecht kan voor een luxe verse maaltijd of een zoete lekkernij. Bij SEATS worden verse huisgemaakte producten geserveerd! Bij een vergadering zijn er voldoende culinaire opties te verzorgen. 

Waar vind je het Ondernemingshuis

Op 15 minuten afstand van station Tilburg bevindt zich Het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Binnen vijf minuten ben je vanaf de A59, N261 of de N630 op bestemming. Voor versnaperingen hoef je het pand niet uit: Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt een legio aan culinaire mogelijkheden.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg

Je nieuwe kantoor of vergaderruimte vind
je in het Ondernemingshuis

Prettige locatie

Werk op een prettige locatie in Tilburg met jouw collega’s

Presentaties

Huur een vergaderruimte voor al jouw presentaties en sessies

Lekkere lunch

Reserveer een lekkere lunch of uitgebreid borrelassortiment

Gelijkgestemden

Drink goede koffie en ontmoet gelijkgestemden