Onze filosofie

Het nieuwe Van Spaendonck Ondernemingshuis aan het Reitseplein 1 in Tilburg is een huis waar de belangen van ondernemers bij elkaar komen en waar we mensen en netwerken aan elkaar verbinden.

Samen met BZW, Bouwend Nederland, IFF, Van Spaendonck Services, Loket.nl, Van Spaendonck BrancheAdvies, Wissenraet Van Spaendonck, ICOON kenniscentrum Van Spaendonck, Van Spaendonck Fundatie en Van Spaendonck Groep wonen we in dit nieuwe huis met een eigentijds elan: duurzaam, comfortabel, representatief, uitnodigend en transparant. Samen gaan we hier groeien met klanten, medewerkers en relaties. We zijn trots op ons nieuwe huis dat is gerealiseerd dankzij de bundeling van krachten. Door samenwerking worden kleine dingen groot.

Voorheen was de naamgeving ‘Het Corpac Huis’ een afkorting van de Latijnse spreuk “Concordia Res Parvae Crescunt” (door samenwerking worden kleine dingen groot) van de Romeinse dichter Sallustius.

Inmiddels is het huis omgedoopt tot het Van Spaendonck Ondernemingshuis waar het ook mogelijk is om bedrijfsruimte te huren, vergaderingen en meetings te organiseren, lekker te lunchen of gewoon een kopje koffie te drinken.