Faciliteiten

‘Samenwerken en ontmoeten’ staat centraal in het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Dat kan uitstekend in dit gebouw dat flexibel, transparant, veilig en duurzaam is. Of u er nu dagelijks werkt of wanneer u het eigentijdse werkcafé bezoekt. Wilt u vergaderruimte reserveren, een ontmoeting organiseren of bent u op zoek naar kantoorruimte? Bel met 013-5944600 en vraag naar de mogelijkheden.

Werkcafé

In het Van Spaendonck Ondernemingshuis zit een uitstekend bedrijfsrestaurant, van waaruit ook de catering voor onze huisgenoten en bezoekers wordt verzorgd. In de vergaderzalen en in het werkcafé kunnen diverse lunches worden geserveerd. Nieuwsgierig? Kijk hier voor de  Tarievenlijst Vergaderen, Food en Drinks Van Spaendonck Ondernemingshuis

Wilt u een ontmoeting organiseren, een seminar, vergadering, trainingsdag of receptie? Vanuit ons werkcafé zijn er diverse mogelijkheden voor een warm of koud buffet. Zo kunt u op een aangename ontspannen wijze een bijeenkomst afsluiten. Informeer naar alle mogelijkheden: 013-5944600.

Parkeren en bereikbaarheid

Ruime (gratis) parkeergelegenheid. Gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en openbaar vervoer.