Culinair Ontmoeten

In het Van Spaendonck Ondernemingshuis vind je SEATS, een luxe (bedrijfs) restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch bereid met verse producten.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Momenteel zijn de faciliteiten in beperkte mate beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

100+ bedrijven hebben gebruik gemaakt van het Ondernemingshuis

800+ zakelijke contacten zijn gelegd in het Ondernemingshuis

Vergaderarrangement

Vergaderarrangement

Wie hard werkt, moet goed eten! Verhuur van een vergaderzaal is altijd in combinatie met een arrangement. Deze variëren van koffie en thee met zoete lekkernijen, een heerlijke lunch tot lekkere hapjes bij de borrel of een diner. Alles wordt vers en met zorg bereid door The Taste of Work, een sociale bedrijfscateraar die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om te ‘proeven’ van het werkende leven. Sjors Leemans, eigenaar van The Taste of Work, heeft er zin in: “Wij verzorgen met veel enthousiasme de lunch in jullie bedrijfsrestaurant. Samen met onze deelnemers bereiden wij de lunch, van heerlijke lekkernijen tot verse soepen en de lekkerste broodjes.” Ook de banqueting bij de huur van een vergaderzaal in het Ondernemingshuis, neemt The Taste of Work voor hun rekening.

Gratis koffie

Uitgebreid koffie assortiment

Versgemaakte broodjes

Versgemaakte broodjes

Uitgebreide borrel

Een uitgebreide borrel

Ons eigen restaurant

Seats logo

De culinaire ontmoetingsplek waar iedereen terecht kan voor een luxe verse maaltijd of een zoete lekkernij. Bij SEATS worden verse huisgemaakte producten geserveerd! Bij een vergadering zijn er voldoende culinaire opties te verzorgen. 

Werken in Het Ondernemingshuis biedt je

Ontmoetingen

Ondernemend Tilburg vind je hier! Ontmoet gelijkgestemden en wissel ideeën uit terwijl je een lekker broodje eet.

Seminars

Seminars

Onze ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, trainingsdagen en seminars. Met een vergaderarrangement hoef je je geen zorgen te maken over het eten.

Goed werk

Goed werk

In Het Ondernemingshuis wordt hard gewerkt en lekker gegeten. Ondernemingen bloeien op in onze ruimtes en leveren goed werk!

Culinair genieten? Hier vind je onze mogelijkheden!

Elke zaalhuur is in combinatie met een arrangement, variërend van zoete lekkernijen en/of een heerlijke (luxe) lunch tot een borrelarrangement. Heb je speciale wensen en of uitzonderingen? Geen probleem, laat het ons weten.

Je nieuwe kantoor of vergaderruimte vind
je in het Ondernemingshuis

Prettige locatie

Werk op een prettige locatie in Tilburg met jouw collega’s

Presentaties

Huur een vergaderruimte voor al jouw presentaties en sessies

Lekkere lunch

Reserveer een lekkere lunch of uitgebreid borrelassortiment

Gelijkgestemden

Drink goede koffie en ontmoet gelijkgestemden

Waar vind je het Ondernemingshuis

Op 15 minuten afstand van station Tilburg bevindt zich Het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Binnen vijf minuten ben je vanaf de A59, N261 of de N630 op bestemming. Voor versnaperingen hoef je het pand niet uit: Het Van Spaendonck Ondernemingshuis biedt een legio aan culinaire mogelijkheden.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg