Nieuws

Zaterdag 30 september open dag

Open dag 30 september

Het nieuwe Van Spaendonck Ondernemingshuis aan het Reitseplein 1 in Tilburg is een huis waar de belangen van ondernemers bij elkaar komen en waar mensen en netwerken aan elkaar verbonden worden.

Samen met BZW, Bouwend Nederland, IFF, Van Spaendonck Services, Loket.nl, Van Spaendonck BrancheAdvies, ICOON kenniscentrum Van Spaendonck, Van Spaendonck Fundatie en Van Spaendonck Groep woont Wissenraet Van Spaendonck in dit nieuwe huis met een eigentijds elan: duurzaam, comfortabel, representatief, uitnodigend en transparant. Samen gaan we hier groeien met klanten, medewerkers en relaties.
Voorheen was de naamgeving ‘Het Corpac Huis’ een afkorting van de Latijnse spreuk “Concordia Res Parvae Crescunt” (door samenwerking worden kleine dingen groot) van de Romeinse dichter Sallustius.

Inmiddels is het huis omgedoopt tot het Van Spaendonck Ondernemingshuis waar het binnenkort mogelijk is om bedrijfsruimte te huren, vergaderingen en meetings te organiseren, lekker te lunchen of gewoon een kopje koffie te drinken.

Op zaterdag 30 september is het Van Spaendonck Ondernemingshuis open voor omwonenden, oud-collega’s, relaties en andere geïnteresseerden. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen.

Vacature Hospitalitymedewerker

Vacature hospitalitymedewerker

Hospitality medewerker – met grote glimlach
Een leuke horecabaan tijdens kantooruren (24 tot 32 uur per week  flexibel beschikbaar) .
Van Spaendonck in Tilburg zoekt een hospitality medewerker voor het werkcafé van het Van Spaendonck Ondernemingshuis.

Geloof jij in het ‘Klant is koning principe’ en is gastvrijheid jouw tweede natuur? Ben je pas tevreden als je weet dat je gasten optimaal geserviced worden? Dan is onze interesse al gewekt. Ben je daarnaast een echte ‘foodie’ met oog voor lekker/goed eten en drinken én ben je ook nog eens handig in de keuken dan raken we zelfs enthousiast.

Naast deze kwaliteiten zoeken we iemand die op creatieve wijze mede invulling kan geven aan het werk in onze horecakeuken en het werkcafé. Samen zorgen we ervoor dat gasten graag terugkeren naar het Van Spaendonck Ondernemingshuis.

Reageren of meer informatie: Heidi Coppus via h.coppus@vanspaendonck.nl